Lilla OrangerietMin BudoarDin Foaje

Här hittar du klassiska inredningsdetaljer.

Gillar du...

Inredning som ger en orangeri känsla? Inredning som ger en lyxig känsla?  Inredning som ger en omfamnande känsla?

 

Lilla Orangeriet

Lilla Orangeriet - naturligt vackert. Vackra saker som passar i växthus, orangerier eller i din trädgård. Vackra material för att förhöja det naturliga. Inredning som ger en orangeri känsla.

Vi handplockar och väljer noga ut det du ser i butiken

Lilla Orangeriet, Min Budoar o Din Foajé, en Internet butik där du hittar de finaste inredningsdetaljerna som förstärker och gör inredningen personlig. Detaljer som gör det vackra vackrare. Här hittar du inga extrapriser. Varan du köpte igår är inte nersatt idag. Vi är stolta över de produkter som vi bjuder ut och hoppas att ni ska älska dem lika mycket som vi gör.

Produkterna är uppdelade i tre avdelningar, Lilla Orangeriets, Min Budoar o Din Foajé. Oavsett vilken avdelning som du föredrar så hittar du smakfull inredning, men för olika känsla och smak. Väljer du att mixa de olika stilarna får du en klassisk stil med spännande inslag. Kvalité och en klassisk stil fungerar alltid. Här hittar du en vacker mix med inredning från många olika leverantörer. Dessa leverantörer är valda med omsorg och vi är fantastiskt glada och stolta över att just dessa har valt att samarbeta med oss.

Frakt 59:- Leverans 1-3 vardagar Klarna Checkout

Min Budoar

Min Budoar - det där lilla extra. Detaljer för att förstärka - blänkande mässing, mjukt, fluffigt, gnistrande kristaller, guld, siden och sammet. Inredning som ger en lyxig känsla.

 

Stolta!

Din Foaje

Din Foajé - mörka o dova toner. Detaljer för att förstärka eller skapa motsatser - industriellt, avskavt, rostigt, trä, naturliga material och plåt. Inredning som ger en omfamnande känsla.Cire Trudon, världsberömda doftljus!

Claude Trudon började att tillverka sina ljus 1643. För att tillverka ljusen används bivax. Vaxet skördas från bikupan, filtreras, tvättas och exponeras i solljus. På detta sätt får ljusen sin rena vita färg. Mottot “Deo regique laborant” betyder “De arbetar för Gud och Kungen”. Varje ljus är fortfarande fyllda för hand i Normandie Frankrike. Vaxformulan är utvecklad under åratal av samlad kunskap. Ingen rök lämnar ett Trudon ljus och inget vax stannar kvar på insidan av glaset. Varje glas är unikt och handgjort i Frankrike och inspirerad av champagneflaskan.

nyhetsbrev

Trudon

Vilkas